Osvojite "easter eggs" portrete u StarCraft II

 
Možda ovi Easter Eggs nisu sakriveni dobro kao neki drugi, i imaju simboličnu poruku povodom približavanja praznika koji eto, imenom označavaju, ali nisu ništa manje zanimljivi. Blizzard nam donosi ovu zanimaciju u periodu između 17. aprila i 8. maja a kako ćete ih pribaviti saznajte na KlanRUR-u!

StarCraft: Remastered stiže u maju?

 
Da li zaista imamo pred sobom povratak originalnog StarCrafta? Glasine potvrđuje i Sports Seoul, koji kao izvore navodi "ljude iz industrije", i prenosi da Blizzard planira da izbaci obogaćenu verziju originalnog StarCrafta iz prošlog veka koja će se zvati StarCraft: Remastered. Detaljnije o ovome čitajte na KlanRUR-u!

TY pobednik IEM Katowice StarCraft 2 finala

 
Posle osvojene titule na WESG u januaru, TY opet trijumfuje! Pobedom od 4:3 nad Stats-om u finalu IEM Katowice 2017 Starcraft 2 finala je osigurao sebi nagradu od 100 000$ i sav prestiž šampiona!
Više o njegovom putu do titule čitajte na KlanRUR-u!
 

Byun do 70 vezanih pobeda u korejskoj Grand Master ligi

 
Byun je neverovatan. Izgleda da mladog južnokorejskog StarCraft 2 igrača ništa nije moglo potresti iako je 2017. godinu počeo porazom i ispadanjem iz GSL prve sezone, a toliko je staložen da je pred strimom gurao svoj niz bez poraza do 70. Byun je juče strimovao i odigrao vezanih 70 mečeva, bez poraza, postavljajući novi rekord. Na kraju je ipak odlučio da je dosta i ugasio strim, a sve detalje ovog podviga pogledajte na KlanRUR-u!

Impact je novi član Dead Pixels

 
Južnokorejski Zerg igrač, Kim "Impact" Jun Hjuk je najnoviji član tima Dead Pixels, eSports organizacije iz Švajcarske. Internetom su se širile neke neproverene glasine ovih dana da će se on povući iz eSportsa ali sada očigledno imamo novi obrt priče!

Kako je Impact u stvari završio u Dead Pixels, kao i koji su bili uzroci iza njegovog mogućeg povlačenja sa scene, saznajte na KlanRUR-u!
 

StarCraft2: Poznate grupe za top 16 prve sezone GSL 2017

Završena je prva grupna faza sezone jedan GSL 2017, i izgleda da je najbolja korejska StarCraft scena doživela renesansu što se gledanosti tiče. Vrhunac gledanosti je postigla grupa u kojoj je igrala Scarlett, a prosečna gledanost je redovno premašivala 20.000 gledalaca.

Doživeli smo i uzbuđenja i iznenađenja i razočarenja, Scarlett je i uz svu pažnju fanova ispala, Zest i Byun su takođe ispali posle grupne faze, a sve detalje o događajima i ispred nas i iza nas u GSL 2017 sezoni jedan, pogledajte na KlanRUR portalu!

StarCraft 2: Startuje januarsko izdanje SHOUTcraft Kings

SHOUTcraft Kings Starcraft 2 turnir u izvođenju sjajnog TotalBiscuita je počeo danas, sa povećanim fondom nagrada i uvek ludim igrama koje ovaj turnir privlači!

Gde možete pogledati ovaj turnir, kao i sve dodatne detalje vezane za SHOUTcraft, saznajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev