Google i Blizzard uče veštačku inteligenciju da igra StarCraft

 
Kao da StarCraft već nije dovoljno težak i zahtevan, sada hoće da nas računar još malo ponižava pobeđujući nas. Google je već uspeo da pomoću svog specijalnog programa neuralne mreže "DeepMind" savlada svetskog prvaka u igri Go, ali kako će se ova veštačka inteligencija pokazati u daleko kompleksnijem okruženju StarCrafta? Detaljnije na KlanRUR-u!

Legende StarCrafta na promociji remastera gledalo više od 350 000 ljudi


Status StarCrafta u Južnoj Koreji ne treba objašnjavati - legendarni naslov doživljava svoju remastered verziju, a najveće zvezde ove igre su se okupile da učestvuju u promociji zajedno sa Blizzardom. Na fotografiji iznad je neopisiva količina skilla, a verovatno ni na Divljem Zapadu nije bilo bržih refleksa i ruku! Detaljnije o popularnosti StarCrafta u Južnoj Koreji pogledajte na KlanRUR-u!

Čak pet stranaca se plasiralo u 3. sezonu GSL Code S!

 
Tek je proglašen novi GSL šampion, a sada smo već na izlasku iz otvorenih kvalifikacija za treću sezonu GSL Code S, i to posebno uzbudljivih pošto je čak pet igrača koji nisu iz Koreje već popularno "foreigneri" su obezbedili svoje mesto dobrim igrama u kvalifikacijama! Detaljnije o njima pročitajte na KlanRUR-u!

StarCraft: Brood War je od danas besplatan!

 
Prvi pravi esport, igra StarCraft: Brood War je od sinoć potpuno besplatna za preuzimanje i igranje. Ovaj Blizzardov poklon stiže zajedno sa patchem 1.18, prvom zakrpom za ovu igru još od 2009. godine i patcha 1.16. (a gde je tu 1.17???)

Više o StarCraft Brood War, besplatnom izdanju kao i patchu 1.18 čitajte na KlanRUR-u!
 
 

aLive je novi član mYinstanity

 
Od kada je došlo do raspuštanja većine južnokorejskih KeSpa StarCraft 2 timova, sve je više angažovanja njihovih zvezda od strane evropskih organizacija - poslednje u nizu je angažovanje sjajnog Terran igrača, Han "aLive" Li Seoka, koji je od danas član švajcarske organizacije mYinsanity.
 
Više o njegovom angažovanju pročitajte na KlanRUR-u!

Osvojite "easter eggs" portrete u StarCraft II

 
Možda ovi Easter Eggs nisu sakriveni dobro kao neki drugi, i imaju simboličnu poruku povodom približavanja praznika koji eto, imenom označavaju, ali nisu ništa manje zanimljivi. Blizzard nam donosi ovu zanimaciju u periodu između 17. aprila i 8. maja a kako ćete ih pribaviti saznajte na KlanRUR-u!

StarCraft: Remastered stiže u maju?

 
Da li zaista imamo pred sobom povratak originalnog StarCrafta? Glasine potvrđuje i Sports Seoul, koji kao izvore navodi "ljude iz industrije", i prenosi da Blizzard planira da izbaci obogaćenu verziju originalnog StarCrafta iz prošlog veka koja će se zvati StarCraft: Remastered. Detaljnije o ovome čitajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev