Počele su letnje Overwatch igre!

Počele su letnje Overwatch igre!
 
Overwatch herojima letnje vrućine ne smetaju, jer nema vreline pored dobrih rashladnih uređaja na grafikama! Lucio je ponovo gospodar jer se Lucioball vratio - sa jednom velikom izmenom. Čitav event traje do 28. avgusta a moguće je koristiti i neke skinove od prošle godine - pročitajte detaljnije na KlanRUR-u!

Stigla nova mapa u Overwatch!

Stigla nova mapa u Overwatch!
 
Najavili smo novog heroja, ali su ipak neki od fanova bili u pravu - u pitanju nije bio Overwatch video o novom heroju, već o potpuno novoj mapi. Govorimo naravno o prethodnom teaseru koji je Blizzard pustio prikazujući bazu na Mesecu i Winstonove korene. Ovo je treća u redu mapa koje Blizzard ubacuje, razlikuje se od ostalih što je većinski u zatvorenom okruženju ali je tu i zona sa smanjenom gravitacijom. Čitav peč prati i niz balans promena a detaljnije o ovome čitajte na KlanRUR-u!
 

Overwatch nagovestio novog heroja?

Overwatch nagovestio novog heroja?
 
A nije dete-naučnik-doomfist-metalo-mehanička-kentaur-žena? Hmm što da ne još jedna genetski modifikovana gorila? Šta je to Blizzard osmislio ovaj put i šta nagoveštava igračima? Saznajte na KlanRUR-u.

Završena četvrta takmičarska Overwatch sezonu

Završena četvrta takmičarska Overwatch sezonu
 
 
Već za dva dana počinje sledeća OW sezona, četvrta je završena, pa ako se još uvek niste pomirili sa tim da ste bronza, odmah možete pokušati dokazivanje u takmičarskim partijama! Kao i do sada, učesnici su dobili Combat Points i još neke đakonije, a detaljnije o svemu tome čitajte na KlanRUR-u!

Proslavite OW rođendan uz čak 100 novih dodataka i 3 nove arcade mape

Proslavite OW rođendan uz čak 100 novih dodataka i 3 nove arcade mape
 
Novi klinac na terenu esports igara, Overwatch, puni prvi rođendan i časti sve drugare - sve do 12. juna možete otvarati specijalne rođendanske kutije koje sadrže pregršt nagrada. Preko 100 kozmetičkih promena, kao i čitave tri arcade mape su tu za sve koji se igraju, a šta vas sve očekuje tokom ove proslave, pogledajte na KlanRUR-u.

BESPLATNI Overwatch shuffle turnir na PlayIT - prijavite se!

BESPLATNI Overwatch shuffle turnir na PlayIT - prijavite se!
 
Nemate tim? Nemate Overwatch? Nemate novca za prijavu? A igra vam se? Na PlayIT festivalu ćete biti u prilici da potpuno besplatno učestvujete na Overwatch turniru, bilo da ste jedan igrač, da imate prijatelja, dva ili tri koji bi igrali sa vama, a da čak niko od vas ni nema Overwatch. Za prijave, pratite link ka KlanRUR-u!

Još dva dana za prijave na PlayIT Overwatch turniru

Još dva dana za prijave na PlayIT Overwatch turniru
 
Želite da igrate Overwatch na turniru? Baš želite da igrate OW u LAN-u? Baš, baš, baš, neizdrživo, jako, neumoljivo, uznemirujuće intenzivno i neoprostivo snažno želite da igrate Overwatch na turniru baš u Srbiji? E pa onda, imate još dva dana da se prijavite na OW LAN turnir u Beogradu ako pratite ovaj link ka KlanRUR-u.
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev