Overwatch League će donositi i do 720 miliona dolara prihoda godišnje

Overwatch League će donositi i do 720 miliona dolara prihoda godišnje
 
 
Overwatch je bez ikakve sumnje zlatna guska Blizzarda trenutno - ali da li će izleći još jedno zlatno jaje i to po želji i ambiciji matične kompanije? Na BlizzConu je najavljen Overwatch League koji je jedan od najambicioznijih eSports projekata ikada - a procene potencijalne zarade glase da bi Overwatch League mogao da donese 720 miliona dolara godišnje! Više o ovome pročitajte na KlanRUR-u!

Džef Kaplan: TF2 je jedna od najboljih igara ikada

Džef Kaplan: TF2 je jedna od najboljih igara ikada
 
Ako nešto važi za trenutno glavne dizajnere igara u Blizzardu, to je da su harizmatični. Dovoljno harizmatični da stalno interaguju sa publikom bez nekog medijskog pristupa. U najnovijem AMA sa Twitch publikom, Džef Kaplan je odgovorio na mnoštvo pitanja bez okolišanja. Naravno tu je povučena i paralela između TF2 i OW a on je rekao da je za njega lično TF2 jedna od najboljih igara napravljenih. Nije sporno ni ako je Blizzard pored svih svojih briljantno osmišljenih univerzuma i pronašao inspiraciju u nečijem tuđem, ali već sada je OW dovoljno unikatan i razvijen da niko ne može da prebaci ovo u negativan kontekst.
 
Detaljnije o svemu što je Džef imao da kaže publici čitajte na KlanRUR-u!
 

Orisa neće ubrzo na live verziju Overwatcha

Orisa neće ubrzo na live verziju Overwatcha
 
Najnoviji heroj Overwatcha, robot-tenk Orisa, proizvod genijalnosti Efi Oladele, neće uskoro na live verziju Overwatcha. Kako to sve opravdava Blizzardov Džef Kaplan, pročitajte na KlanRUR-u!

Novi Overwatch heroj - Orisa

Novi Overwatch heroj - Orisa
 
Konačno saznajemo da to nije niti Doomfist, niti prodigy devojčica Efi Oladele, već njeno svojstveno "čedo", robot Orisa! Nastao iz potrebe, i sa plemenitom namenom, stoji kao jedina odbrana Numbanija! Sve o Orisi saznajte na KlanRUR-u!

Novi Overwatch heroj je Efi Oladele?

Novi Overwatch heroj je Efi Oladele?
 
Već danima očekujemo Doomfista, da bi nam onda ukazali na nekog Grka, pa je bio demant koji je ukazao da heroj broj 24 neće biti niko koga očekujemo - i zaista i nije! To je malena devojka iz Overwatch grada Numbani pod imenom Efi Oladele, i sa svojih 11 godina je - genije robotike! (mini doomfist?) 

Više o Efi Oladele pročitajte na KlanRUR-u!

Bug čini Sombru neranjivom oko pola sekunde

Bug čini Sombru neranjivom oko pola sekunde
 
YouTuber Sookiespy je pronašao potencijalno gejmbrejking grešku u Overwatchu, koji u određenoj a lako replikovanoj situaciji čini Sombru neranjivom na oko pola sekunde, tj precizno 0.423 sekunde.

Oni iskusniji i brzi već mogu da zloupotrebe u određenim situacijama, a kada se i kako bug dešava pogledajte na KlanRUR-u!

Soldier 76 našap "Prečicu na Volskaya Industries

Soldier 76 našap
 
Iako je Overwatch sada već godinu dana stara igra, igrači i dalje pronalaze zanimljive mehanike i interakcije, kako između samih heroja, tako i između heroja i mapa!

Soldier 76 koji je poprilično popularan pick u poslednjih par meseci i u trenutnoj meti, je na mapi Volskaya Street pronašao jednu zanimljivost. Najnovije otkriće je naime da on pomoću Helix Rockets može da flankuje protivnike oko Capture Point B, a video kako to da izvedete pogledajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev