Sledeći Overwatch heroj je Grk?

Sledeći Overwatch heroj je Grk?
 
Da li Blizzard vodi aktivnu kampanju marketinga preko svojih glasovnih glumaca? Ako nije tako, onda zaista moraju da skrenu pažnju svojim saradnicima kakve stresove izazivaju igračima koji najnovije vesti saznaju iz biografija istih. Najnoviji ispad je pronađen u biografiji glumca Aleksa Malaosa koji je izgleda pozajmio glas određenom "Grku" u Overwatchu.

Više o najnovijim detektivskim poduhvatima Blizzardovih fanova pročitajte na KlanRUR-u!

Nove izmene za Roadhoga i Winstona

Nove izmene za Roadhoga i Winstona
 
Na PTR se već uveliko testiraju promene a kako bi patch prošao bez nerfa za Roadhoga!? Roadhog jeste dobio bonus na raspršivanje na Scrap Gun, očekivano je bilo da će kuka dobiti nerf, a kakav, pogledajte na KlanRUR-u!

Predstavljamo: RUR OWadria League (ROWAL)

Predstavljamo: RUR OWadria League (ROWAL)
 
Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo RUR OWadria League (ROWAL), regionalno takmičenje koje će domaćim timovima pružiti šansu da odmere snage i osvoje vredne nagrade. Organizatori ROWAL su OWadria, i Klan RUR, a nagrade u vrednosti od oko 500$ osigurao je ComputerLand.

Sve dalje informacije o ROWAL pogledajte na KlanRUR-u!

Overwatch PTR donosi nove promene! CTF i server browser su tu!

Overwatch PTR donosi nove promene! CTF i server browser su tu!
 
Public Test Region, poligon za sve promene koje će se tek desiti na javnim Overwatch serverima, od jutros ima neke novitete za nas. Tu je server browser, nešto što ostale igre imaju već duže ali sada je tu i za OW. Capture the Flag mod je tu na osnovu popularnosti koju je imao tokom Year of the Rooster eventa, iako je Blizzard najavljivao da neće ispratiti ovaj trend, popularnost među igračima je prevladala i kompanija to poštuje. Tu su i neke izmene na herojima, a šta sve to možete naći na PTR serveru pogledajte na KlanRUR-u!

Terry Crews snimio Mock Audition za OW

Terry Crews snimio Mock Audition za OW
 
Terry Crews, holivudski glumac i komičar, već dugo pokušava da se "ugura" u Blizzardov svet Overwatcha, kroz ulogu glasovnog glumca za budućeg OW heroja Doomfista.

Terry je već bio u Blizzardovom HQ, aktivni je gejmer i ponosi se svojim mašinama, a sada je snimio i malu lažnu audiciju u svom izvođenju i pokazao nam kako to on želi da Doomfist zvuči.

Pogledajte video na KlanRUR-u!

Blizzard upozorava OW igrače da ne koriste miša i tastaturu na konzolama

Blizzard upozorava OW igrače da ne koriste miša i tastaturu na konzolama
 
Da li je nešto u gejmingu fer ili ne, oduvek je bilo pitanje između drugara, braće i sestara, a kasnije sa globalnim tržištem i svake osetljive duše sa pristupom internetu. Najnoviji primer nam stiže iz Overwatcha gde se populacija koja igra na konzolama, žali na one koji su specijalnim adapterima svoje konzola iskustvo prebacili na tastaturu i miš.

Blizzard nema jasno rešenje za ovo, a igračima se obratio i Jeff Kaplan, a šta je to poručio igračima i kako Blizzard posmatra čitavu situaciju, saznajte na KlanRUR-u!
 

Overwatch igra više od 25 miliona igrača!

Overwatch igra više od 25 miliona igrača!
 
Overwatch je prebacio još jedan limit, brojku od 25 miliona igrača. Blizzard je sinoć na zvaničnom Twitter nalogu objavio da su prodali nešto više od 25 miliona kopija igre na svim platformama.
 
Kako je rastao broj Overwatch igrača i kako je Blizzard privukao dodatne igrače, saznajte na KlanRUR portalu!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev