Startuje regionalna RUR HotS liga 2017!

 
Danas počinje dugoočekivana Heroes of the Storm RUR liga 2017! Tu je 12 timova ali i nagrade za najbolje a sve detalje možete pogledati na KlanRUR-u!

Lucio konačno širi svoje beatove Nexusom!

 
 
Najavljen je, a sada je i dočekan! Lucio je konačno live! Lucio nije prošao PTR server bez promena, a kakve sve promene donosi čitav patch u kompletu, pogledajte na KlanRUR-u!
 
 

Četrta nedelja HGC EU 2017 završena

 
HGC EU 2017 je u svom četvrtom kolu, a Misfits i dalje nezaustavljivo napreduju kroz grupu. Sa sjajnih 6:0 dominiraju ali to nije čitava priča ovogodišnjeg HGC.
U poslednjem igračkom danu ovog kola, PDucks su savladali SNG, dok je FNC pobedio Dig.

Sve detalje i day-to-day preglede kola HGC EU pogledajte na KlanRUR-u!

HotS: Stigle su nove izmene i Lucio na PTR server

 
Lucio je konačno stigao u HotS. Sada imamo prilike i da ga vidimo na PTR serveru. Za sada izgleda kao slab solo healer u ranoj igri, ali na drugu stranu tokom Speed Boosta čitav tim može da hard engageuje. Nedostaje mu CC, a ni wave clear mu nije blistav, a kako Luciove moći izgledaju ingame pogledajte na KlanRUR-u!

Nova HotS promocija: For Azeroth!

 
U Nexus stiže nova uzajamna promocija između Blizzardovih igara, a to je World of Warcraft krospromociji u Heroes of the Storm. U periodu od 14. februara do 14. marta, treba da odigrate 15 mečeva sa prijateljem, na nekom heroju iz WarCraft univerzuma da biste učestvovali u ovoj promociji.

Kakve vas to nagrade očekuju kao i sve ostale informacije o ovoj promociji pogledajte na KlanRUR-u!

Ostalo je još 3 dana prijava za RUR HotS ligu - zvanično podržanu od Blizzarda

 
Do petka 10. februara možete da se prijavite za RUR HotS ligu, zvanično odobrenu i podržanu od strane Blizzarda. Jedan od sponzora je Sandberg, a obe kompanije su tu sa nekim nagradama za nauspešnije.

Sve detalje o RUR HotS 2017 ligu saznajte na KlanRUR-u!

Novi Overwatch heroj stiže u Heroes of the Storm

 
Za sve one koji misle da je HotS prepun heroja iz drugih Blizzardovih univerzuma i i da mu je potrebno osveženje, u ovu MobA igru nam stiže osveženje, i treći po redu Overwatch heroj u HotS univerzumu!

To je Lucio, i odmah zaključujemo da će on lako pronaći svoje mesto u timskoj igri Heroes of the Storma, buffujući i healujući svoj tim.
 
Kako će Lucio izgledati van svog sveta, a u HotSu, pogledajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev