Kel'Thuzad stigao na PTR!

 
Posle perioda gladnog gledanja u ekran i preživljavanja na nekoliko videa i teasova koje je Blizzard bacio igračima, oni najnestrpljiviji mogu da ga isprobaju na Patch Test Realmu. Kel'Thuzad je igriv, i kakav je to samo mag? Tu je i gomila reworkova za druge heroje, požurite da ih sve isprobajte ili čitajte o svemu tome detaljnije na KlanRUR-u!

Novi nedeljni Brawl u HotS - Pull Party!

 
KUKANJE! Heheh, tako nekako bi bio šaljivi prevod šaljivo nazvanog brawl događaja koji nam dolazi u Heroes of the Storm, gde svi imate tanušnog Stitchesa i vernu kuku i ko prvi zakuka...ehm, uhvati protivnika kukom, pobeđuje, uz još neka pravila koja prate događaj. Sve u svemu, dobri stari Pudge Wars iz Warcraft III univerzuma. Detaljnije na KlanRUR-u!

HotS: Novi balance patch - nerf na MSB metuPosle najnovijeg Blizzardovog apdejta, mnogi su ostali nezadovoljni. U jeku Mid Season Brawla preovladava mišljenje da je meta ustaljena a najbolji dokaz za to bi bio Anub'Arak sa skoro 100% pick/ban u partijama. Ipak, to nije bilo dovoljno da heroj dobije preko potrebni nerf, a ni najnovije čedo Blizzarda u Nexusu, Malthael nije nerfovan, ili barem ne dovoljno. Pogledajte šta je to Blizzard mislio da treba promeniti na KlanRUR-u.

Sun's out, Guns Out - najveći giveaway ikada u sklopu nove Blizzardove HotS promocije

 
Nova Blizzard akcija i event pod imenom "Sun's Out, Guns Out" pored zanimljivih skinova i džidža bidža donosi i najveći giveaway do sada - za one koji ispoštuju zaista ne teški zadatak igranja svakog dana do prve pobede (klasični Blizzard daily grind) tu je šansa da pored mnogo sitnih nagrada dobiju i neke zaista zanimljive, vredne i prestižne. Govorimo o nagradama koje daleko prevazilaze trud potreban da biste pokušali, zato pravac na KlanRUR da proverite o čemu se radi, a zatim i pravac na igranje!

HotS MSB: Šta nam sve govori grupna faza?

 
Ako volite esport stranu Blizzardove MOBA igre koja trenutno doživljava veliku ekspanziju, došli ste na pravo mesto. KlanRUR je uradio jedan veliki presek statistika i grupne faze Mid Season Brawl-a koji će vam pokazati zašto je upravo određenih osam ekipa ostalo posle početnog dela takmičenja. Pogledajte na KlanRUR-u!

HotS: Završen je prelazni rok - zanimljive rotacije rostera

 
Timovi brižljivo planiraju kako da steknu prednost nad ostalima i obezbede sebi odlazak na BlizzCon. Dešavaju se transferi u poslednjem trenutku, a najatraktivnije možete da ispratite na KlanRUR-u!

Najbolji HotS igrač sveta vraća se na pro scenu

 
Ako ste pratili HotS na vrhunskom nivou, onda ste čuli i za centralnu personu naše sledeće priče! U pitanju je MVP Black Rich, koji je smatran za najboljeg HotS igrača na planeti.
Pošto igrač kog on menja igra support poziciju, a Black ima daleko više potencijala od limitiranih support rola, očekujemo i promene u ostatku sastava ili makar pozicione promene. Više o ovom povratku na scenu pročitajte na KlanRUR-u.
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev