Eastern Clash šampioni - MVP Black

 
Videli smo šampione zapada, a sada smo tokom vikenda dobili i šampione istoka u Heroes of the Storm - ekipu MVP Black.

U finalu su pobedili ekipu L5 koja već dugo dominira, i od koje su prethodno gubili u poslednja tri susreta, ali su ovaj put pronašli put do pobede! Detalje o čitavom susretu možete pronaći na KlanRUR-u!

HotS: Probius - Prvi utisci

 
Radilica Probius Protoss rase iz StarCraft univerzuma je stigao na PTR test server, a uskoro će se pridružiti ostalim herojima u Nexusu.

Tu su i prvi utisci, koje možete pročitati na KlanRUR-u!

Počinje drugo kolo RUR HotS lige - pratite uživo

Startuje regionalna RUR HotS liga 2017!

 
Danas počinje dugoočekivana Heroes of the Storm RUR liga 2017! Tu je 12 timova ali i nagrade za najbolje a sve detalje možete pogledati na KlanRUR-u!

Lucio konačno širi svoje beatove Nexusom!

 
 
Najavljen je, a sada je i dočekan! Lucio je konačno live! Lucio nije prošao PTR server bez promena, a kakve sve promene donosi čitav patch u kompletu, pogledajte na KlanRUR-u!
 
 

Četrta nedelja HGC EU 2017 završena

 
HGC EU 2017 je u svom četvrtom kolu, a Misfits i dalje nezaustavljivo napreduju kroz grupu. Sa sjajnih 6:0 dominiraju ali to nije čitava priča ovogodišnjeg HGC.
U poslednjem igračkom danu ovog kola, PDucks su savladali SNG, dok je FNC pobedio Dig.

Sve detalje i day-to-day preglede kola HGC EU pogledajte na KlanRUR-u!

HotS: Stigle su nove izmene i Lucio na PTR server

 
Lucio je konačno stigao u HotS. Sada imamo prilike i da ga vidimo na PTR serveru. Za sada izgleda kao slab solo healer u ranoj igri, ali na drugu stranu tokom Speed Boosta čitav tim može da hard engageuje. Nedostaje mu CC, a ni wave clear mu nije blistav, a kako Luciove moći izgledaju ingame pogledajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev