Tricked eSport pravi izmenu u HotS sastavu

 
Završena je prva sezona HGC, ostao je još Mid-Season Brawl, pa timovi koji se nisu kvalifikovali za ovaj internacionalni LAN mogu da porade na unapređenju sastava i potraže nove igrače. U Evropi je prvi sa promenama krenuo Tricked eSport, koji se zahvalio Aleksandru "ethernal" Milanovu na saradnji, i još uvek kriju ko će ga to zameniti u sledećoj sezoni. Detaljnije na KlanRUR-u.

Gale Force eSports menja svoj sastav

 
Gale Force menja dva igrača! Da li su i novopridošli igrači spremni na šišanje zbog pobeda i dobrih igara, ostaje da se vidi ali GFE na ovaj način pokušava da osveži sastav i poboljša uspeh od poslednje sezone kada ih je Team 8 izbacio iz plejofa. Detaljnije o transferima na KlanRUR-u.

HotS: Počinje plejof za Mid Season Brawl

 
Danas počinje najbitniji vikend za sve timove kada je HGC liga u pitanju. Nakon ova tri dana saznaćemo koji se timovi pridružuju Fnaticu, Tempo Stormu i L5 kao predstavnici svojih regiona na Mid-Season Brawlu ovog juna u Švedskoj. Detaljnu najavu pogledajte na KlanRUR-u.

D.va na EU serveru - prva battleground rotacija poznata

 
Ako ste se umorili od smanjenog map poola u poslednje vreme u HotS-u, vreme je da se vratite ingame - poznata je rotacija prvih 9 battleground mapa. D.va ali i reworked Alarak i Tyrande stižu, a kroz PTR su prošli skoro bez promena. Detaljnije čitajte na KlanRUR-u!
 
 

HGC EU: Najava 10. kola, svi mečevi bez rezultatskog značaja

 
Kraj grupne faze je tu - posle mnogo zabave, i grupama je morao doći kraj. Poslednje, 10. kolo se odigrava ovog vikenda, ali je donekle "revijalno" - naime mečevi nemaju nikakav rezultatski značaj. Svi mečevi se igraju tokom petka i subote, nedelja je slobodna. Jedina promena na tabeli može da se desi posle meča beGenius protiv Team Liquid, gde će ako pobedi, Team Liquid biti drugi na tabeli, uz uslov da Team Dignitas izgubi od Tricked esporta. Sve ovo ni slučajno ne znači da će HotS ovog kola biti nezanimljiv, naprotiv, ekipe se možda baš sada odluče na atraktivniju i riskantniju igru. Više informacija na KlanRUR-u.

HotS: Novi PTR server donosi Tyrande i Alarak rework

 
Velike broj novih heroja je tu, a Blizzard nas je već navikao da takve situacije prati i veliki broj promena. Pored mnogih malih promena koje su dobili mnogi heroji koji su ubačeni skorije u igru, i D.Ve koja je tek planirana, tu su i dva zanimljiva reworka - Tyrande koja je dominirala betom, a sada posustala u kompetitive, dobija rework koji će naglasiti njen agresivni gejmplej stil. Alarak je dobio preko potrebno osveženje, pa su neki stari talenti sada ubačeni u osnovni set skillova, heal mehanika je promenjena, a kako sve to izgleda, detaljnije pogledajte na KlanRUR-u.

Heroes of the Storm sadržaj nikad dostupniji

 
Ako vam je dosadilo da stalno pretražujete razne portale, sajtove i forume u potrazi za kvalitetnim HotS sadržajem, ili želite da učite od najboljih i poboljšate igračko znanje, sada je tu rešenje za sve igrače, i već postojeće i nove. Blizzard je okupio ceo svoj community na jednom mestu. Sve od početnih buildova, tutorijala, do sadržaja koji inače viđate na Reddit-u, Icy Veins ili Heroes Fire je sada objedinjeno a više o svemu ovome možete saznati na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev