Da li je Hearthstone Arena uništena prisilnim skladom koji Blizzard nameće?

 
Eh, Blizzard i njihovo poimanje balansa. U jednom trenutku im je sinulo da bi bilo pametno da tokom izbora karata u Areni forsiraju skladne karte koje mogu da se kombinuju, da bi izbegli stalno biranje jačih karata na papiru, a u korist naglašene strategije iza kombinovanja karata... Ideja zvuči solidno, ali je u stvari u pitanju samo lenjost Blizzarda koji zna da ne može da balansira sve karte i učini ih jednako primamljivima! Šta se u stvari dešava u Areni od kada je ovaj sistem uveden, pročitajte na KlanRUR-u!

Frozen Throne analiza: Paladin+Druid specijal!

 
Sve dublje zalazimo u tajne Knights of the Frozen Throne ekspanzije, a u svetlu jednog (palog) paladina, Arthasa i njegovog portreta, danas se detaljnije bavimo Paladinom, i sa nekoliko Druid karata usput. Fokus Paladin decka će u predstojećoj ekspanziji biti na zanimljivim interakcijama između karata, i sa mnogo upotrebe Divine Shield mehanike što nam se posebno sviđa. Detaljnije ovaj deo analize pogledajte na KlanRUR-u!

Frozen Throne analiza - pedstavljanje novih karata!

 
Polako saznajemo kakve nam to tajne donosi Frozen Throne! Posle dosta konceptualnih promena koje je Blizzard predstavio, i raznih leakova i objava, konačno možemo da se posvetimo malo detaljnijoj analizi pojedinačnih karata. Sawowsky se ovog puta fokusira na Blood Razor, Mountainfire Armor, Ghastly Conjurer i Professor Putricide karte, a šta o njima ima da kaže, pogledajte na KlanRUR-u!

Mage Death Knight karta objavljena?

 
Novo "curenje" nam otkriva kako bi mogla da izgleda jedna od karata u predstojećoj Knights of the Frozen Throne ekspanziji. U kratkom videu koji prikazuje deo reklame, vidljiva je karta koja Death Knight Mage-u priziva Elementala, a kako to izgleda i kako će biti primenjivo u igri, pogledajte na KlanRUR-u!

Kada Lich King dođe na intervju za posao

 
Dokle je Hearthstone došao kada i Arthas mora da konkuriše za posao, a čitava ekspanzija je o njemu? Šalu na stranu, najnoviji PR stunt Blizzarda je divan i šaljiv snimak, a Lich King lično je u razgovoru sa Ben Brodeom. Detaljnije pogledajte na KlanRUR-u!

Nova Hearthstone ekspanzija?

 
Da li je Arthas konačno došao u Hearthstone? Da li se desilo nešto u Blizzardu što ih je konačno ubedilo da nam daju Death Knigtha? To sugeriše leak iz Kine, a na samo jedan dan od ekspanzije, skoro smo sigurni da će tako i biti. Detaljnije čitajte na KlanRUR-u!

Počeo Hearthstone SeatStory Cup VII

 
Opuštenja atmosfera kuće studija TakeTV je još jednom privukla najbolje hearthstone igrače na druženje, zabavni sadržaj, žurke, a možda odigraju i neki Hearthstone turnir, ako stignu usput! Tu je čak 32 sjajna igrača koji se bore za pomalo simboličnih 20 000$ od čega polovina ide pobedniku, ali nije poenta u novcu. Detaljnije o sedmom izdanju SeatStory kupa čitajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev