Mage Death Knight karta objavljena?

 
Novo "curenje" nam otkriva kako bi mogla da izgleda jedna od karata u predstojećoj Knights of the Frozen Throne ekspanziji. U kratkom videu koji prikazuje deo reklame, vidljiva je karta koja Death Knight Mage-u priziva Elementala, a kako to izgleda i kako će biti primenjivo u igri, pogledajte na KlanRUR-u!

Kada Lich King dođe na intervju za posao

 
Dokle je Hearthstone došao kada i Arthas mora da konkuriše za posao, a čitava ekspanzija je o njemu? Šalu na stranu, najnoviji PR stunt Blizzarda je divan i šaljiv snimak, a Lich King lično je u razgovoru sa Ben Brodeom. Detaljnije pogledajte na KlanRUR-u!

Nova Hearthstone ekspanzija?

 
Da li je Arthas konačno došao u Hearthstone? Da li se desilo nešto u Blizzardu što ih je konačno ubedilo da nam daju Death Knigtha? To sugeriše leak iz Kine, a na samo jedan dan od ekspanzije, skoro smo sigurni da će tako i biti. Detaljnije čitajte na KlanRUR-u!

Počeo Hearthstone SeatStory Cup VII

 
Opuštenja atmosfera kuće studija TakeTV je još jednom privukla najbolje hearthstone igrače na druženje, zabavni sadržaj, žurke, a možda odigraju i neki Hearthstone turnir, ako stignu usput! Tu je čak 32 sjajna igrača koji se bore za pomalo simboličnih 20 000$ od čega polovina ide pobedniku, ali nije poenta u novcu. Detaljnije o sedmom izdanju SeatStory kupa čitajte na KlanRUR-u!

Blizzard banovao Disguised Toasta zbog "eksploatacije" baga

 
Mnogo polemike o tome da li je popularni hellraiser Disguised Toast konačno zaslužio ban koji mu se desio od strane Blizzarda ili je oštećen od strane ovog giganta gejminga. Poznat po svojim čestim pronalaženjima ali i zloupotrebama bagova, od kojih su mnogi od njih popravljeni upravo zbog njega i njegovog upiranja prstom u nešto što ne radi kao što je zamišljeno, sada je dva puta na svom strimu, na kom je u tom trenutku bilo više desetina hiljada gledalaca, zloupotrebio bag i potencijalno naučio mnoge igrače kako da unutar igre profitiraju replikovanjem njegovog ponašanja. Detaljnije o ovoj situaciji, čitajte na KlanRUR-u!

Ko hoće da igra Hearthstone u Mađarskoj - pravac na prijavljivanje!

 
Mađarski PlayIT festival je stigao. Ove godine imate pravo da učestvujete direktno u Beogradu i pobedom ostvarite učešće na PlayIT festivalu u Mađarskoj sa sve obezbeđenim smeštajem i komoditetima. Kako do prijave? Lako, pratite link ka KlanRUR-u!

Hearthstone Wild Ladder preplavljen Pirate Warrior botovima

 
Botovi! Opet botovi! Najnoviji nalet botova, koji nas redovno svake godine maltretiraju, se dešava upravo sada. Blizzard je do sada obično ogroman broj igrača uklanjao iz igre banom da bi sprečio ovakvo ponašanje a da li će opet reagovati ostaje da se vidi. Trenutno je na udaru Wild format zbog svoje popularnosti, a više o ovoj temi čitajte na KlanRUR-u.
 
 
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev