Startuje druga faza RUR Hearthstone lige!

 
Nakon desetak dana zasluženog odmora, najboljih 40 domaćih Hearthstone igrača danas nastavlja takmičenje u najvećoj do sada Hearthstone ligi u regionu! Broj igrača se prepolovio, a kvalitet se mnogostruko uvećao. Sjajni mečevi nas tek očekuju, a kako da ih pratite, saznajte na KlanRUR-u!

Hearthstone: Poslednji napad Pirata!

 
Jason Wang, umetnik koji je naslikao neke od najboljih fanmade Hearthstone slika, opet je tu, na temu nerfova Small Time Buccaneeru i mnoštvom detalja na temu borbe Reno deckova i Pirate deckova.

Detaljnije pogledajte na KlanRUR-u!

Godina Mamuta donosi gomilu novina u Hearthstone

 
Ranije nego što smo očekivali, tu je još jedan "blue post" za Hearthstone, a tu su i određene nade ali i strahovi šta to donosi nova standardna godina - Godina Mamuta!

Setovi iz 2015. The Blackrock Mountain, The Grand Tournament i League of Explorers odlaze u Wild format. Gubimo i neke zanimljive karte, ali ne brinite, Blizzard će sve to nadoknaditi novim sadržajem!

Saznajte šta sve Godina Mamuta donosi na KlanRUR-u!

Nezaustavljivi Pavel do još jedne titule!

 
Svetski prvak koji je "podebljao" svoj rezultat evropskom titulom pre par dana, mladi Rus Pavel, i dalje je nazaustavljiv! Ovaj put je osvojio Kinguin for Charity turnir, a kako je došao i do ove titule, saznajte na KlanRUR-u!

Stižu nerfovi i ranked promene u Hearthstone

 
Blue post direkno iz Blizzarda donosi dugo očekivan balans u Hearthstone! Tu su i garantovani rankovi koji će zaustaviti vaše derankovanje na 5-10-15-20 levelu, tj kada ih jednom prođete nećete moći pasti ispod tih levela.

Small Time Buccaneer je pošteno udaren nerfhammerom a istu sudbinu je doživeo i nebalansirani Shaman. Kakve tačno nerfove je Blizzard zamislio za ovaj patch, pogledajte na KlanRUR-u!

Svetski prvak Pavel, do pobede i na evropskom šampionatu!

 
Pored svih tehničkih problema koji su pratili Tavern Hero Finals i Europe Winter Playoffs, mladi Rus Pavel "Pavel" Belkutov, i aktuelni Hearthstone prvak sveta, je izborio svoje mesto na podijumu, i osvojio prvi veliki turnir u ovoj godini. On je trenutni nosilac titule prvaka Evrope i sveta, što je apsolutno neverovatno sa obzirom na njegove godine. Sve o njegovom putu kroz turnir saznajte na KlanRUR-u!

Europe Winter Playoffs je bio potpuni debakl

Prošli vikend smo imali priliku da gledamo HCT Europe Winter Playoffs 2017 gde je najboljih 64 HCT poenima rangiranih igrača, zajedno sa 8 najboljih na Tavern Hero Finalu, imalo priliku da se bore za jedno of 4 evropska mesta na Bahamima, gde će se igrati Hearthstone Winter Championship sa nagradnim fondom 250 000 dolara.
 
Čitav turnir je umesto uživanja bio ispunjen problemima, i sam po se bi je bio debakl, a kakvi tačno problemi su zadesili HCT evropski playoff, pogledajte na KlanRUR-u!
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev