Razer Kraken Review

Jedna od glavnih stvari koju uvek uzimate u obzir kada kupujete dobre gaming slušalice je da su one udobne. Naravno za tako nešto potrebno je dugo vremena, kako bi pronašli odgovarajuće slušalice, a takodje iste moraju da imaju i odličan zvuk. Razer je igračima ponudio novi gaming headset - Razer Kraken!

Razer Kraken Review   


Razer Kraken su stereo slušalice, podesive za sve veličine, udobne i predvidjene za dugo korišćenje. Ove veoma zelene slušalice imaju sledeće specifikacije:
  • Tip: Gaming slušalice (Bez Mikrofona)
  • Sistem: Stereo
  • Zvučnik: 40 mm, Neodymium Magnets
  • Frekventni opseg: 20Hz - 20KHz
  • Osetljivost: >110dB ± 4dB at 1 kHz
  • Impedansa: 32Ω at 1kHz
  • Priključci: 3.5mm analog
  • Dužina kabla: 1.3 m + 2m
  • Težina: 280 g
40mm neodymium drajveri su okruženi sa velikim jastučićima punjenim penom, a prekrivenim mekim skajem. Svaka slušalica ima veliki otvor tako da će obuhvatiti lepo vaše uši. Ovaj dizajn pomaže da blokira da čujete zvukove van slušalice. Pošto su veoma meke, i lagane bio sam u stanju da ih nosim duže vreme i igrajući World of Warcraft, bez ikakvih neprijatnosti. Ako je nešto dobro kod ovih slušalice, to je da nećete osetiti umor oko ušiju posle dužih igračkih sesija. Dodatna osobina ovih slušalica je što možete podesiti headband sa obe strane.
 
   

   

 

Razer je kod ovih slušalica mislio i na dužinu kabla koji je dugačak 1,3m plus 2m ako povežete nastavak. Za povezivanje sa računarom koristi klasičan jack od 3.5mm.

   

Dolazimo do zvuka koji je definitivno odličan za gaming. Takodje testirali smo i slušalice za slušanje muzike, a one su nam pružile odlične tribale i bass koji nas je iznenadio! Što se tiče igrica, koje se oslanjaju na bass, Kraken su se odlično pokazale. Osetićete zvuk pucanja i eksplozija kao de se nalazite u igri, upravo zbog odličnog bassa koje nam ove slušalice pružaju. Reprodukcija glasova u igrici nisu loši, ali kad se nadjete u sred intezivnih akcionih scena, Kraken će odraditi odličan posao. Da budemo iskreni, Razer specijalnost pruža solidne proizvode za igrače i Kraken izgleda da se bolje nosi sa igricama nego sa muzikom u ovom slučaju.

Kraken Gaming Slušalice nam ne donosi nešto specijalno i fansi kako smo to naviknuli. Pored svog prepoznatljivog zelenog dizajna, ovo su solidne stereo slušalice sa odličnim basom i zvukom. Sa mogućnošću da povežete ove slušalice na Vaš mobilni i PC, ovo su odlične slušalice za svakog gamera. A pomenućemo opet da se Razer dosta potrudio da one budu udobne i za dugo nošenje. Sa cenom od ~78 evra, Kraken slušalice stavlja u srednje budžetnu klasu gaming slušalica koje bi preporučili svima, sem ukoliko imate potrebe za mikrofonom, a to će Vam ponuditi njego unapredjen model Razer Kraken Pro, ali po ceni od ~105 evra.
Copyright © 2005 - 2014 AdriaCraft - Adriatic Gaming Community Fansite All right reserved / Sva prava zadržana.
Posetioci ovih stranica obavezuju se da će poštovati uslove iz Pravila o korišćenju web stranica adriacraft.net. Pročitajte tekst: Uslovi korišćenja.
Website designed by AdriaDev